Nov 23, 2005, 2:48 PM

* * * 

  Poetry
579 0 0
Не съжалявай за отминалия миг,
друг ще дойде.....
Нека твоят вик се превърне в мой....
Не съжалявай ти за любовта
и за неоткъснатите от теб цветя,
От този миг пази си любовта,
от този миг късай ти цветя.....
И щастлив бъди от радостта!

© Боряна Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??