Dec 28, 2005, 11:06 PM

" " " 

  Poetry
595 0 2


           " " "
И все се връщам някъде обратно -

там  дето няма път,

там  дето няма стъпки

и трябва слепешката да вървя.

Защо оставам винаги далече?

Посоката къде е ?

И колко дни ще трябва да мълча,

загледана нанякъде, където

съзирам твоята следа.

Следа ли е това

или ти не си ме викал?

Аз упорито тръгвам

и вървя.

Ти там си - зная.

Спокоен, тих и ироничен,

заслушан в моите слова.

Аз искам тебе да открия -

и да не се отричам

от бликащата подир

тебе топлина.

 

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??