Feb 27, 2007, 5:44 AM

* * * 

  Poetry
564 0 1
Опитвам се да ти напиша,
че си свободен да отминеш,
че пускам те да си отидеш,
поради факта, че съм минало.
Опитвам се да ти напиша,
че ако искаш да си тръгна
ненужно да си безразличен е
и да очакваш да избягам.
Опитвам се да те помоля,
ако наистина не се нуждаеш
от мене както някога,
То просто ми кажи – Отивай си!
Опитвам се да те помоля,
ако не знаеш как да ми го кажеш,
да бъдеш твърд, аз вече
съм зарязвана, така че - давай
Опитвам се да ти го кажа.
Аз те желаех, исках да си повече
от спирка, исках ти да си последна.
Повече не мога.
Ако останал е във тебе спомен,
че си обичал, не ме захвърляй 
в пропаст, дълго се измъквах.
Просто ми кажи, че пак е свършило
и че време е да се обърна
и да тръгна.
                      
                                        05.04.2006

© Кольо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??