Sep 1, 2006, 3:20 PM

* * * 

  Poetry
599 0 1
Сложи си спирачки нови,
че тоя твоя фалш убива
Аз ще ти дам амортисьори,
като паднеш в своя дупка от грешки да не те боли!
Завърти волана-
на своето обичане
и натисни съединителя-
в случая,той навярно е твоето безразличие.
Включи на първа предавка-
това е скоростта на твойте нежни слова
и тръгни направо....към любовтта
ако изобщо вярваш,че я има.
Хайде давай газ на твойте обиди
премини на втора-
бързината на твоето мислене...
Продължавай!Не спирай!
Карай по пътя на съдбата,
но ако срещнеш отново любовтта-
не давай газ,а използвай спирачки!!!

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??