May 17, 2006, 1:18 AM

* * * 

  Poetry
618 0 0
Искаш ли да ти изпратя поглед?
Мислите ми в мъничко сърце!
Искаш ли да ти изпратя песен?
В шепота на тази нощ поне.
Вярвам в чудесата пак - наивно,
знам понякога, че болката се връща,
и със всичките усещания - примитивно,
теб за мъничко с ръце да заобгръща!
Липсват ли ти толкова нещата?
Липсват ли ти птиците и дните?
Липсва ли ти... огънят и стаята позната?
Липсват ли понякога сълзите?
Помниш ме по детски  в тази стая,
помниш и смехът в играта,
знам, че помниш, но защо - не зная -
още се държим  с теб като непознати!

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??