Apr 6, 2006, 11:02 PM

* * * 

  Poetry
638 0 1

-Няма страшно! - каза и
ме бутна от високото.
Изправих се с набита
във очите болка
и се огледах...
Ангелът не беше
ме последвал...

© Ераклия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??