Apr 13, 2006, 2:08 PM

* * * 

  Poetry
607 0 0

Вървя сама,

вървя назад...

Премрежен поглед,

стъпки плахи...

Ръце протегнати,

пръсти треперещи,

нозе от студ сковани...


И всичко заради теб...

© Доби Константинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??