Jun 26, 2006, 10:57 PM

* * * 

  Poetry
749 0 1
Горещите сълзи прогаряха хартията
и кървави следите им засъхваха по снимката,
защото ти отиде си със полъха
внезапно влезнал през прозореца;

Облечен във мечтание
изпратих те със нежелание
прикрих следите ти в мълчание
поръсени от твоето сияние;

В тъмното очите ти ме гледат
усещам топлият ти дъх във стаята
нозете ти към мен пристъпват
ръцете ти усещам по косите си;

Мечтая си със чашата в ръка и чакам те,
защото някой ден вратата ще проскърца
на прага й ще се усмихваш лекичко
ще казваш тихичко-"Обичам те".

© Стефан Чакъров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??