26.06.2006 г., 22:57 ч.

* * * 

  Поезия
748 0 1
Горещите сълзи прогаряха хартията
и кървави следите им засъхваха по снимката,
защото ти отиде си със полъха
внезапно влезнал през прозореца;

Облечен във мечтание
изпратих те със нежелание
прикрих следите ти в мълчание
поръсени от твоето сияние;

В тъмното очите ти ме гледат
усещам топлият ти дъх във стаята
нозете ти към мен пристъпват
ръцете ти усещам по косите си;

Мечтая си със чашата в ръка и чакам те,
защото някой ден вратата ще проскърца
на прага й ще се усмихваш лекичко
ще казваш тихичко-"Обичам те".

© Стефан Чакъров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??