Jan 16, 2007, 11:27 AM

!!! 

  Poetry
495 0 10
Обичам те -
навън вали!
Крещя сама -
ти до мене мълчиш!
Хиляди въпроси -
празната стая сумти
и отговори дава...
Остави!

Липсваш ми -
телефона мълчи!
Чакам те в мрака -
небето пак за тебе плака.
Желалая те -
глух стон в тишината.
Ела при мен...
Или вече късно е!
Прости!
15.01.2007g.


© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??