Jan 21, 2007, 2:18 PM

* * * 

  Poetry
525 0 10
Очите ми - загледани в твоите - рисуват сърчица в знак на обич. И търсят отзвук те от теб, а ти ме прегръщаш немеещ! Защо така мълчиш? Тревожа се! Дали не изпитваш същото и ти? Една частичка, зрънце обич, ще можеш ли да ми дадеш в този миг? 21.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??