Aug 26, 2006, 10:27 PM

* * * 

  Poetry
581 0 2
Кажи какво те спира,
защо не можеш да си с мен.
Какво душите ни възпира,
какво държи сърцата ни във плен?!

Нима това е нашата съдба,
вечно ний в безкрая да се търсим?
Кога ще е възможна любовта?
Кога от тоз кошмар ще се отърсим?

И няма ли да бъдем ний щастливи,
далеч от всяко зло?
Погледни ме с тез очи красиви,
обичам те - помни до гроб!

Но аз вярвам: и за нас някой ден
слънце ще изгрее на небето.
Тогава ти ще ми признаеш, че си влюбен в мен
така, както винаги ми е подсказвало сърцето.

© Милена Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??