Jan 23, 2007, 3:11 PM  

* * * * 

  Poetry
1284 0 0
Ще си отида във очакване
ще си отида преди изгрев,.
преди да побелее утрото.
преди да го дочакам.
И няма да съм тъжна-
несрещнала деня,
но със надежда ще премина
отвъд, където ще ме чака
друго утро.

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??