May 10, 2007, 12:08 PM

* * * 

  Poetry
1140 0 4
Казват, славеите не помнели
и не повтаряли нито веднъж
песните си и все пеели
сладко и дивно, а преди дъжд
най-сладки изплитали песните си,
дали защото душата боли,
че дъждът ще прогони слънцето...

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??