Jan 30, 2007, 10:13 AM

* * * 

  Poetry
623 0 8
Замеси ми,мила дъще,
хляб от твоите ръце,
нека той ми бъде за утеха,
когато той от дома те отведе...

Сълзи ще роня-
с тях ще те изпращам...
Ще пея песен с хляба на ръце,
а ти ще тръгнеш по пътя прашен,
няма да помислиш за майчино сърце...

Косите златни ще погаля-
на плитка ще ги аз сплета,
а ти върви ми,мила дъще-
там в чуждата земя...

Замеси ми,мила дъще,
хляб от твоите ръце...
Дано дочака да се върнеш
майчино,изстрадало сърце...

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??