Feb 3, 2007, 10:08 PM

* * * 

  Poetry
593 0 5
Прегръщам те,а ти студен си-
любов във тебе вече не гори...
Ръцете,нежните,къде са-
нима и тях й подари?!

Обичаше да гледаш как се мъча,
гореше ме на клада от любов...
С много обич ме обгръщаше,
но бързо тичаше,щом чуеш нейния зов...

Сега ми казваш,че те мразя-
как да мразя,щом не ме боли.
Любовна клетва ти изпращам-
щастлив със нея остани!

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??