Nov 18, 2006, 10:21 PM

* * * 

  Poetry
440 0 1
Всяка жена трябва да изпита това,
което любовта и предлага
колкото и жертви да струва тя,
не бива дълго да се отлага.

Усещаш, че по трудно дишаш
и въпреки всичко се изкушаваш,
да вдъхнеш от нея колкото можеш,
макар и трудно да възприемаш.

Всяка жена си съставя бариера,
която трудно се разваля
и то е ,защото не вярва,
че любовта вече дошла е.

Защо ли така бог ни създаде
да имаме крехко женско сърце
то лесно се разтуптява
пред мъжките силни ръце.

Хубаво нещо е любовта ни
тя няма ни ум, нито прегради
сълзите са понякога странни
и изричаме често думи прощелни.

Жената никога не смее да каже,
че обича истински и че желае
да е обичана и единствена
това всяка иска да знае.

© Магдалена Русланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??