Mar 14, 2007, 12:13 AM

... 

  Poetry
901 0 1


Знам, че ме излъга...
С какво сгреших, кажи!
И спри, спри най-сетне с тези лъжи!
Дали за теб съм недостойна?
Или има друга, по-красива,
по-нежна, талантлива?!
Света ми ти промени,
сърцето мое ти плени
и после в скалистия бряг от лъжи го разби... 
Сега съм сама,
сама, с наранена душа...
Но занапред ще знам,
че любовта е само блян...

© Моника Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??