Dec 6, 2004, 11:55 AM

* * * 

  Poetry
1011 0 1
Болка и тъга има във всяко сърце,
дори във сърцето на малко дете
завист и злоба ни гледат в очите,
любов не откриваме дори във мечтите
душите са тъжни, без вяра дори
надеждата бяга, хаосът гори
измамата влива се в нашите сърца,
лъжата изплъзва се от твоята уста
и няма добро и няма красиво,
а само печал и всичко умира...

© Анна Лалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??