Jan 15, 2007, 9:02 PM

* * * 

  Poetry
710 0 2
Да обичаш не е страшно
да обичаш не е ад
и крилата си на ангел не изгаряй
ако тръгнат си  от твоя свят
да си сам не е опасно
даже и през буря в твоя бряг
и мечтите си недей забравя
може утре да застанат 
две очи пред твоя праг

© Красимира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??