Jun 13, 2013, 6:06 PM

*** 

  Poetry
469 0 0

Като старо вино е тъгата…

И ме опива, и ме носи…

Потъвам  и се лутам в нея!

А мислех, че е в миналото,

но уви, стои си вътре в мен  -

лекичко докосва всеки ден

и гали тапата,

която аз самата си поставям…

 

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??