Oct 30, 2011, 1:53 PM

* * * 

  Poetry
905 0 3

Дописвах всеки стих (от безобразие),
опитвайки очите да намеря.
 Но търсих ги, изгубена във мрака,
а не гореше светлина в тунела...

 И обещанията празни, безполезни,
като деца бездомни ме поглеждат.
Зад ъгъла се крият със надежда,
че някога все пак ще си ги спомниш...

 Фенер ми подариха (на раздяла)
опитващите тебе да заместят.
Изпращах ги (в нощта) на тиха гара,
с надеждата случайно да те срещна.

© Неличка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??