Dec 11, 2011, 8:10 PM

* * * 

  Poetry
606 0 1

Жалки

Безформени

Грозни

Жестоки

Изопнати

Кални

Безумни

И гладни

С

Захлупени

Погледи

По-извергнати

От

Дявола.

С

Ръце

По-груби

И сухи

От

Камъни

Самия

Ад  от

Данте разтвориха

Лукави

Измамни

Заразни

С отрова

И

Жълти

И

Чумави

Окъпани

В

Жупели

Отритнати

Забравени

С

Безразличие

Помазани

С

Бледен вик

Към

Небесата

С

Молитва

Към Всевишния

Се отправят

В

Революцията

Напрегнати

Пълни

С глъч

И надежда

Викат

Ругаят

Блъскат се

...

Избиват се

Малки

Жадни

Смешни

Глупави

...

Жалки

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??