Sep 26, 2009, 1:42 AM

* * * 

  Poetry » Love
356 0 1

Сълзи горещи от очите ми се стичат,

а устните ми пак шептят, че те обичат,

само сърцето мое не разбра,

че всичко е било игра.

Сега тупти, изпълнено със болка и тъга,

след като с него ти се подигра!

© Боян Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??