Sep 1, 2007, 10:18 AM

* * * 

  Poetry
592 0 5
 

Отиде си, тъй както бе дошъл-

Без думи, без красиви обещания,

Името ти даже не разбрах

Нашата любов превърнахме в мълчание.


Незнам къде си, накъде вървиш,

Дали си случил правилна посока?

Мисълта, че съществуваш, че си жив

И спомена ме топли, че те имах...


И ако някой ден, забързани за някъде

Се срещнем, нека спрем за миг,

Отново нека замълчим, животът мина,

Остана време само да се поздравим!

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??