Nov 16, 2007, 9:01 AM

******* 

  Poetry » Other
846 0 5
И сега поглеждаш в очите на медуза,
да, великата Горгона -
скулптор най-могъщ пред теб стои.
Ръка протягаш към косите от коприна,
едва докосваш с пръсти
две капки от разтопен кристал -
две истински сълзи.

© Антоан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??