Порой от звезди и рози с жълти листа,
пръснати по студената черна земя,
които пеят песен в нощта.
Една душа страда и кръжи до мен,
чувствам, че е там и със затворени очи
те виждам - в дървено легло си легнал сам.
А вятърът носи аромата на смъртта, а ти
летиш с невидими крила към вечността!
© Ваня All rights reserved.