May 12, 2020, 12:43 PM

11 май-празникът на буквите 

  Poetry » Civilian
542 0 0

Празникът на славянската просвета

гали нашето зрение и слух.

Държавата ни бе превзета,

но не сломиха българския дух.

 

И които обичат своята родина,

носят солунските братя в своите души,

че държавата на духа е непобедима,

че тя не може да се съкруши!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??