Dec 2, 2008, 4:02 PM

***(12) 

  Poetry
727 0 29

 

тежък
наниз
(броеница)
oт 
дванадесет
мъниста
с
цвят
и
аромат
различен

Добра ли беше годината?

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??