Jan 16, 2019, 1:23 PM

  Poetry » White poetry, Other
577 2 1

за нея 
беше по-важно
че я облича
в чувства

 

и се остави
да я съблече от
всичко останало

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??