Apr 22, 2012, 2:09 PM

::::: 

  Poetry » Love
434 0 0

Спирам стихове да пиша и тихичко ще си умра,
омръзна ми да страдам вече от моята съдба,
отида ли си, света от себе си ще отърва,
поне не ще се мъча със тази самота.

Гледай към звездите и за мен се ти сети,
че някъде в мечтите си със мене ти,
какво аз да направя, за да се спася,
как да променя нашата съдба.

© Юлиян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??