Dec 25, 2008, 10:55 AM

* * * 

  Poetry
577 0 11
Ти превърна всички горящи мостове
във път, и премина по тях,
без да спираш. Всички залези
бе оставил зад себе си,


и пое към изгрева да ме дириш...
Да ме търсиш - така си решил.
Намери ме! Аз съм си тука.
Усети всяка тръпка у мен!


Днес сърцето ми тупка щастливо!
В тихата свята Коледна нощ
малка звездица дари ми!
Във очите ми трепкат сълзи.
Не от мъка. От радост са те...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??