Jul 22, 2007, 11:35 AM

------------- 

  Poetry
528 0 0
Каша, каша... голяма каша!
Кой да избера и как днес решение да взема?!
Как с ума си да се боря,
как, щом сърцето в мене се бунтува...
Тялото ми нещо иска,
ума ми пък за друго писка.
Дали сърцето ми е маловажно?
Ах... всичко става толкоз сложно!!!
За съвет Господ ще помоля
 и ще се вслушам в мойто Аз,
ще спра да бъда егоистка
и за хората, обичащи ме,
ще помисля в този час...

© Миглена Генешка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??