May 6, 2008, 8:55 PM

19 лалета... Роди се мечта! 

  Poetry
620 0 4
19 жълти лалета…
Изсипани върху любовта ми.
19 щастливи куплета.
Огряват като слънце песента ми.
Влюбени, очите ми те търсят,
искат на твоя бряг да приседнат…
А ръцете ти пак ме лъжат,
но чувствата ти никога не изчезват…
Изгубени. Сами. Бродим със самотата.
Крием се. Бягаме. Докосваме… слънцата…
Онези хиляди слънца, символ на любовта,
криещи в себе си, малка искрица – звезда…
Къде си? Няма те…
С коя си? Не си със мен…
Ще те докосна ли…? Сега…
Ще те имам ли… в този ден?
Ела… Ела… Към мен… Сега!
Обичай ме… Обичай на мига…
Скрий се под моите клепачи в нощта…
Сбъдни за миг… наивната детска мечта…
… И ето… сбъдна се…
И се роди млечно кристална сълза…
Роди се мечта…

© Усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??