Dec 28, 2019, 11:47 PM

®©**** 

  Poetry
318 0 0

в главата ми бушуват стихии
и разни други неща
дали е шизофрения
или друго разстройство на ума

 

или може би са химични процеси
от някой стар звездопад
или пак съм се отплеснал
и съм сънувал кон хвърковат

 

май идва всичкото отвътре
от шантавата ми мечта
от това, че те обичам
а ти си непостижима беля

 

е поне помага да мисля
този незнаен психологичен абцес
да казвам що е наистина
макар прикрито под трънлив венец

 

не е чак толкова лошо
да си с умствена тройнота
може да съм невъзможно чудо
но поне съм звезда 


 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??