20.06.2014.
Непрестанно и гръмовно
днес Морето се гневѝ
и разбива монотонно
белогривести вълни...
Някъде от необята
идват те до този бряг,
после тръгват си обратно-
просто за да дойдат пак,
че дори и полетели
те със вятър поривист,
и в Безкраят подлудели,
помнят този бряг скалист...
... Монотонно и гръмовно
някак си морето днес,
е красиво безусловно,
разгневено, но с финес!...
Средиземно море, Италия
Коста Качев
© Коста Качев All rights reserved.
Обожавам природните стихии...