Mar 22, 2018, 4:09 PM

22.03.2018 

  Poetry » Landscape
329 0 1

Мартенстият сняг -
и мил, и драг! И как! се
смее под мустак!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??