Jun 7, 2007, 11:49 PM

23:43h 

  Poetry
681 0 2
Време е. За нещо очаквано.
И не чак толкова...
Време е. А то никога не е било.
Защото не му е позволявано...

© Муф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??