Apr 15, 2009, 12:12 AM

* * * 

  Poetry
556 0 1

 

Липсваш ми...

пак плача

Но няма смисъл

Вече късно е...

 

Изгубих те...

Станах аз палача

На моето и твоето сърце...

Окъпах в кръв свойте ръце...

 

Напусна ме...

Душата ми умря...

И зее дупка

Празнота...

© Стефка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??