Apr 10, 2017, 12:29 AM

*** 

  Poetry » Love
333 1 6

***

Обиквам това да седна

и да си мисля за теб.

Влюбена в това безкрайно

и непрекъснато да те мечтая.

 

Виждайки как самолетите

обикалят небето и облаците.

Как птичките летят около

дърветата и пеят песнички.

 

Да се чувствам така свободна,

способна летейки да вървя...

И гледайки природата в теб да се

вдъхновявам да напиша миговете...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??