Nov 14, 2009, 11:01 PM

3 по 5 

  Poetry
492 0 2

Това съм аз.

Дори и да е малко странно,

все пак съм аз,

защото огледалото го казва.

А дали съм?

 

***

 

Пътеката

е ясно означена.

Дотам,

където се разделя

на  две.

 

***

 

Часовникът, ми казаха,

не се навива и не се сверява.

Някакси удобно.

Изглежда, че, оттук нататък,

не аз, а някой друг ще движи времето.

© Наследник на Куфара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??