May 1, 2014, 8:07 PM

* * * 

  Poetry
322 0 0

  Кикот камъка разнесе!          Вой на вопъл!

                                                                                                                                                                                                                         Златен звън!                                                                                                                            И посърна есента, инкарнирана с безкрай-контраст!

  Вятър блясъка поднесе в погледа на водно конче!

  И с омая на деня сега се рея в пролетта докъдето се простира свободата                             на водата от потока дето плиска!

 

 

 

 

Класиката е винаги на място, но ако ти харесва блестящото, тогава си блести на воля!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??