Jan 17, 2010, 11:10 PM

... 

  Poetry » Other
502 0 1

Гласът ти – стон утихнал

чувам още без причина,

усещам твоя дъх повян

от южния вятър заскъснял.

 

Гледам нашата картина,

портет остарял,

а милувките нежни

сравнявам  със блян...

 

Лъчите последни

греят есенния ден...

 

И тогава тя идва,

онази, плътната тъмнина,

която всичко обвива

във “мътна” тишина...

 

Превръща ме в сянка прозрачна,

зависима от теб и тъга....

 

Но ти си отиде отдавна,

далеч си от реалността.

И гасна пред портрета бавно,

спомен от младостта...

 

И виждам нашите дни,

дни, които гравира,

а гравюрата още кърви...

© Мая Филт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??