Не ме пробуждай, самота -
със теб съм в твоята обител.
Недей да ме целуваш със тъга -
от нея трудно дишам.
С тихи стъпки ангел ми прати -
да ме поведе във вечността,
а после... после до мене легни
и с тъгата изгрейте над мен -
като звезди.
© Александра Ангелова All rights reserved.