Mar 24, 2015, 9:00 PM  

365 дни 

  Poetry » Love
581 0 0

Аз седя и правя стихове от 

чувства, описвам

докато ти не чувстваш нищо. 

 

Декорирам 

и изпадам

в обяснения.

 

Търся правилните думи 

за да стигна до сърцето ти. 

Но все още не ги намирам

И са смешни, опитите ми май 

в твойте очи.

Защото дори не отговаряш...

 

Но аз ще изпратя още 365

подред, за всеки ден в годината,

за да почувстваш обичан се. 

 

Пс: От мен, нищожен малък

човек, 

на който обичаш да сийдваш 

съобщенията!

То

Чи

Ца. 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??