Свят, изграден от думи и лъжи,
пълен със мъка, тъга и сълзи,
свят на любов, несподелена дори,
това е моят свят, видян през моите очи.
Душата ми е болка, пълна със сълзи,
сърцето ми тъга е, пълно е с лъжи,
очите ми плачат за малко любов,
умът ми се бори, на всичко готов.
Може би е по-добър от моя, твоят свят,
но повярвай ми, на радост моят не е по-богат!
© Стамена Боева All rights reserved.
С обич!