Dec 24, 2009, 12:12 AM

* * * 

  Poetry » East forms
555 0 10

зимно море

бяла пустиня

пъртина в соления сняг

 

 

 

 

 

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??