Dec 28, 2007, 2:35 PM

* * * 

  Poetry
599 0 13

*  *  *

 

Сънувам,

че сънувам.

Сънят ми винаги

е изморен.

Трудно ставам

сутрин.

Понякога не искам

да е ден...

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??