Нещо
А е нищо
Нищо а раздира
Нищо а събира
Трупа нещо
Или нищо
Изпълва ни цели
Изтръпнали
И полетели
Към нищото
Да търсим нещото
Ту в горещото
Ту в студеното
Ту на дъното
В нас живее
Расте и си немее
Голямо нищо
Нищожно нещо
Нека полети....
Лек за нищо и за нещо
Прегръдки и мечти
На добри души
© Любомир Деничин All rights reserved.