* * *
В къса лятна морска нощ,
поръсена от топъл звезден дъжд,
чудно как и неизвестно откъде,
безгрижно, тихо, изведнъж,
с попътни ветрове,
на плажа опустял, самотен
долетя и скри се между длани две
изтръпнала и нежна Любовта...
© Илия Димитров All rights reserved.